ФОТОХУМОР

Достоевски е казал, че красотата ще спаси света. Да не изпадаме в размисли от какво именно красотата ще спаси този свят и защо точно това трябва да се случи - фразата е красива сама по себе си, запомняща се и даже малко напомня лозунг, над който по обясними причини е противопоказано да се замисляме. Веднъж призвана да спаси света, е добре да се замислим как да спаси бедната наша фотография и от какво? 

Коментирай (0 Коментари)
0
0
0
s2sdefault

1. Кой е Хелмут Нютон?

Известен фотограф - 3 точки

Канцлер на ФРГ - 2  точки

Откривателят на Закона за земното притегляне - 1 точка

Струва ми се, че е зет на Хуан Антонио от вчерашния сериал - 0 точки 

Коментирай (0 Коментари)
0
0
0
s2sdefault

Тази тема може да се стори пресилена за някои. Струва ни се, че получаването на снимка, която никой не може да разгледа, без да получи позиви за повръщане или поне без изражение на скука на лицето не е толкова трудно. Всеки притежател на фотоапарат има куп снимки, справящи се с тази задача.

Коментирай (0 Коментари)
0
0
0
s2sdefault

Продавачите са безусловно добри хора, но понякога, даже по-често от обичайното имат навика да натрапват своята гледна точка относно бъдещото ви оборудване. При това те сипят, меко казано спорни твърдения, представяйки ги едва ли не за абсолютно признати истини. Ако се замислим за всяко от тези твърдения, те рядко имат твърда почва под краката си.

Коментирай (0 Коментари)
0
0
0
s2sdefault

Аз си губя времето за да напиша тази статия. Вие губите своите пари за да купите списанието, както и време, за да го прочетете. Нека поне се опитаме да възвърнем загубите създавайки макар и няколко небанални снимки! 

Коментирай (0 Коментари)
0
0
0
s2sdefault

Както бях написал по-рано, има Висши Критици на фотоизкуството, просто критици, ценители, хора, равнодушни към фотографията, хора, които не обичат фотографията и накрая, жените и приятелките на фотографите.

Коментирай (0 Коментари)
0
0
0
s2sdefault
© 2009-2018 MacroPic. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.